Součástí naší široké nabídky je AKU Fukar HHB36A XB, který má výkonnou axiální turbínu s otáčkami převyšujícími 20.000 ot/min. To znamená, že vyfukuje vzduch rychlostí až téměř 240km/h. 

Díky takto vysokému výkonu je možno fukar využít nejen pro úklid chodníku od prachu a jiných nečistot, ale také pro odfouknutí vrstvy lehkého, čerstvě padlého sněhu z chodníku či parkovacího stání. 

AKU Fukar HHB36A XB má napájení elektromotoru s vysoce výkonným Li-ion akumulátorem s napětím 36 V s důmyslným vnitřním chlazením jednotlivých článků, což znatelně přispívá k delší výdrži akumulátoru pod vysokou zátěží. Jistě oceníte i krytí proti vodě, které může být při použití akumulátoru DPW3690XA v úrovni IPX4.

Aby byla práce s fukarem pohodlná, je ve standardní výbavě také bederní nosič akumulátoru, přestože akumulátory Honda svojí hmotností patří k nejlehčím na trhu. Uživatel pak nese celou hmotnost baterie na opasku a v ruce manipuluje s lehkým a obratným strojem. To ocení především profesionálové, kteří mnohdy zejména na podzim pracují s fukarem celé hodiny. Fukar má navíc vynikající ergonomií, která dělá z tohoto stroje špičku na trhu.

AKU Fukar HHB36A XB