Vážení zákazníci, rádi bychom vám představili bubnovou sekačku Agatha, která je perfektně vyvážená pro práci na rovině i ve svahu.

Bubnová sekačka DS-521 Agatha má pevnou nápravu, tuhý a odolný rám s HDG zinkovaným, červeně lakovaným plechovým asymetrickým krytem žacího disku, který umožňuje lepší navádění sekané vysoké trávy a její řádkování. Zároveň zajišťuje mimořádnou ochranu pro obsluhu.

Bubnová sekačka DS-521 Agatha má čtyřnožový žací buben a speciální uložení žacích nožů T-Bar zvyšuje zároveň obvodovou tuhost žacího bubnu a jeho celkovou životnost. Komfort obsluhy dále zvyšuje nastavení výšky řídítek v šesti polohách, ergonomické ovládací páky s nízkým tlakem do dlaně a gripy se vzduchovými komorami, které eliminují mikrovibrace. 

Sečení s bubnovou sekačkou Agatha je velice přesné a pohodlné. Do rámu stroje jsou integrovaná kotvicí oka pro uchycení pomocí kurtů při přepravě, díky čemuž Agatha splňuje přísnou normu Evropské Unie pro zajištění nákladu při přepravě. Čtyřtaktní motor HONDA GCV170, který splňuje přísnou emisní normu EURO V. Svahová dostupnost motoru až 20° ve všech směrech. Bezpečnostní čelisťová brzda žacího disku. 

Bubnová sekačka DS-521 Agatha