Jak se pohodlně zbavit přerostlé trávy a těžko dostupných křovin? Zádový křovinořez Honda UMR 435 L s mimořádně silným 4-taktním motorem je ten správný pomocník!

Čtyřtaktní zádový křovinořez Honda UMR 435 L vyniká snadným startováním, konstantním výkonem, antivibračním nosným rámem a komfortním postrojem, díky kterému je práce o mnoho snazší.

Zádový křovinořez Honda UMR 435 L má poloautomatickou žací strunovou hlavu typu Tap & Go. Hmotnost motoru je rovnoměrně rozložena důmyslným rámem a komfortním postrojem na bedra uživatele. Hodí se pro likvidaci přerostlých travin, náletů a křovin hlavně v prudkém svahu, v sadech, vinicích, parcích a úzkých či nepřístupných prostorech na zahradách.

Zádový křovinořez Honda UMR 435 L má patentově chráněný miničtyřtaktní motor o obsahu 35 ccm o výkonu 1,6 PS je s dostatečnou rezervou bez problémů schopen pokrýt požadavky náročných uživatelů. Tichý chod motoru ocení hlavně uživatelé z komerčního prostředí komunálních služeb.

Antivibrační uložení motoru do rámu pohlcuje jak vysokofrekvenční, tak i nízkofrekvenční vibrace. Přenos vibrací od motoru na ovládací prvky stroje je tak minimální a uživatel i po delší době ocení komfort ovládání.

  Čtyřtaktní zádový křovinořez Honda UMR