Rádi bychom vám představili motorové kalové čerpadlo WT 20, které je vhodné do nejtvrdších podmínek profesionálního provozu na staveništích, těžařském průmyslu a všude tam, kde je nutné rychlé přečerpání velkého množství silně znečištěné vody obsahující i pevné částice do zrnitosti max. 24 mm. 

Kalové čerpadlo WT 20 má pevný trubkovitý rám, který spolehlivě odolá náročnému zacházení i v těžkých pracovních podmínkách. K tomu je uzpůsoben i pohon spolehlivým profesionálním motorem Honda řady GX s lehkým startem a to vše je zavěšeno v pevném ocelovém rámu. Kalové čerpadlo WT 20 je hojně využíváno při likvidaci povodní. Na šroubení lze připojit šroubovací hasičskou půlspojku typu "C", na kterou snadno napojíte hasičskou hadici.

Víko čerpadla je snadno odnímatelné pro možnost důkladného vyčištění čerpadla od kalů, štěrku, suti a všech ostatních zbytků znečištěné vody. Ovládání čerpadla je velice snadné, stačí natankovat, čerpadlo postavit na vodorovnou plochu, čerpací skříň zalít čistou vodou, motor nastartovat zatažením za rukojeť ručního startéru, počkat až si čerpadlo nasaje vodu sací hadicí.

Kalové čerpadlo WT 20