Chcete mít perfektně zarovnaný živý plot? Oboustranné nůžky na živý plot Honda s delší lištou v délce 72 cm jsou vhodné k zarovnávání převážně plošně zarovnávaných zelených ploch. Aby rostlina po zastřižení zůstává zdravá a svěží, je důležitý čistý a přesný střih, kterým rostlinu nepoškodíte a nezraníte.

Oboustranné motorové nůžky na živý plot Honda jsou vybaveny přesnou, vysoce kvalitní lištou, přesně broušenou pomocí laserového paprsku, mají otočnou rukojeť a jsou také ergonomicky vyváženy. Komfortní obsluhu ocení hlavně uživatelé z řad komunálních služeb či údržby veřejné zeleně.

Oboustranné nůžky na živý plot Honda mají mimořádně ostré střižné zuby a dokážou ustřihnout dřevinu do průměru až 20 mm. Motor Honda pomocí antivibračních prvků dokonale odstíní ovládací rukojeť od vibrací pracujícího motoru. Oceníte také, že 4-taktní motor je za chodu tišší a neprodukuje zápach, jako mají 2-taktní motory. Díky stabilnímu výkonu motoru jsou motorové nůžky Honda jedním z nejsilnějších strojů na trhu.

Oboustranné nůžky na živý plot HHH 25 D 75