V naší nabídce také najdete profesionálního pomocníka na likvidaci vysoké trávy, stařiny a náletových dřevin. Jedná se o mulčovač F-700 Hydro Hurricane, který lze použít i do členitého a svažitého terénu.

Mulčovač F-700 Hydro Hurricane má velmi široký záběr, který činí 70 cm. Dále disponuje čtyřtaktním motorem HONDA GXV 390 a má hydrostatickou převodovku s plynulým pojezdem dopředu i dozadu.

S přehledem vám zajistí likvidaci přerostlých porostů na velkých rozlohách a členitých svažitých terénech. Hodí se pro komunální služby i pro všechny náročné uživatele a majitele velkých ploch.

Mulčovač F-700 Hydro Hurricane má robustní konstrukci, která obstojí v extrémních podmínkách. Jeho hydrostatická převodovka TUFF TORQ K-46ED zajišťuje plynulou regulaci pojezdové rychlosti bez nutnosti zastavení pohonu žacího nože.

Plnopryžová vodicí kola jsou odolná proti proražení. Oceníte také nastavitelná řídítka stranově i výškově, možnost nastavení výšky sečení do šesti poloh z místa obsluhy. Sečení zajišťuje masivní mulčovací nůž GATOR s bezpečnostní brzdou.

Mulčovač F-700 Hydro Hurricane