Rotavátor FR 750 ocení nejen farmáři, ale také zahradní architekti. Dokonale totiž připraví zahradní plochu pro výsev trávníku nebo pro přípravu pěstitelských záhonů. Nabízí tedy jednoduchý způsob, jak vytvořit snadno a rychle záhon vhodný pro pěstování zeleniny.

Rotavátor FR 750 vám umožní vyměnit dřinu s rýčem a hráběmi za pohodlné obdělání políčka půdní frézou s protiběžnými rotory. Ta je konstruována s ohledem na výkon a maximální komfort při práci na pravidelně i nepravidelně udržovaných pozemcích nebo při přípravě povrchu pro sadbu.

Rotavátor FR 750 má vysoce odolné protiběžné rotory jsou pro snadné narušení i tvrdšího povrchu půdy a snadno si s ním poradí i bez nepříjemného poskakování po povrchu. Rotavátor FR 750 se také vyznačuje robustní konstrukcí a díky pojezdu na velkých kolech umožňuje velmi citlivě dávkovat a regulovat hloubku kypření přesně podle povahy a tvrdosti obdělávaného povrchu. Díky efektivitě kypření odpadají opakované přejezdy a hlína zůstane za vámi dokonale nakypřená až nadýchaná a pěkně srovnaná.

Rotavátor FR 750