Nenechte se zaskočit nadcházející sněžnou sezónou a pořiďte si sněhovou frézu, která je praktickým pomocníkem při venkovních uklízecích pracích.

Sněhová fréza HSS 760 TD je vhodná i pro velké vrstvy sněhu. Její konstrukce je spolehlivá, robustní a současně zajišťuje lehkost obsluhy. Výkonem až 42 tun sněhu za hodinu tato pásová sněžná fréza uspokojí i velmi náročného uživatele.

Sněhová fréza HSS 760 TD má frézovací mechanizmus šíře 61 cm se zvětšenou výškou na 55 cm. Dále má podávacího šneka se zvětšeným průměrem na 30 cm, vyrobeným z vysoce pevnostní oceli tak, aby se nikdy nekroutil ani při frézování těžkého nebo zledovatělého sněhu.

Břit šneku s kovanými zuby je navržen tak, aby efektivně rozdrtil i ledovou vrstvu nebo delší dobu uleželý nebo udusaný sníh. Celý mechanizmus je navíc chráněn proti poškození ochranným systémem, který v případě nadměrného přetížení nebo zablokování šneku cizím předmětem vypne motor dříve, než dojde k destrukci převodovky.

Fréza je vyrobena z odolné oceli, schopné odolávat i abrazivnímu a chemicky agresivnímu materiálu, Plynulé nastavení výšky frézování je zde samozřejmostí. Fréza má profesionální motor Honda řady GX 200 s elektrickým startérem. Díky možnosti vypnutí pohonu pásů je manipulace s frézou na místě a řízení sněhové frézy velmi snadné i při vypnutém motoru. Materiál pojezdových pásů je technická pryž, zesílená kevlarovou textilií tak, aby pásy nepoškodily povrch země, po kterém se stroj pohybuje.

Pásová fréza HSS 760 TD