Vyřešte problém se zahradním odpadem snadno a efektivně. Štěpkovač BIO 180 je ideálním pomocníkem ke zpracování zahradního odpadu, větví a křovisek. Díky tomu, že je poháněný silným a spolehlivým profesionálním motorem, vlastním manipulačním podvozkem a jednonožovým diskovým drtičem dřevěného odpadu¨, nepotřebujete k jeho používání přístup k přípojce elektrické energie. 

Štěpkovač BIO 180 je určen pro drobnější úklidové práce na zahradách či jiných plochách s dřevnatým porostem a je schopen rozdrtit dřeviny do průměru 40 mm. Díky své robustní konstrukci, spolehlivosti, ale i kompaktním rozměrům je velmi oblíbený a zákazníky vyhledávaný.

Výkonný motor štěpkovače pohání pomocí klínového řemene ocelový disk s jedním hlavním celoplošným štěpkovacím nožem. Po obvodu ocelového disku jsou letmo zavěšena drtící ostrá "kladívka", která ještě před opuštěním uzavřené štěpkovací komory, dodatečně rozmělní štěpku na menší částečky. 

Vzniklou nadrcenou dřevní štěpku lze velmi snadno a rychle kompostovat či použít k dekorativnímu nebo ochrannému zásypu na zahradě. Štěpkovač BIO 180 je opatřen sběrným textilním vakem pro snadnější zachycení štěpky. Štěpka se takto sbírá a snadno se potom transportuje na své místo určení. Velmi snadná manipulace na pozemku je zajištěna transportními koly a stabilita při práci robustní opěrkou. 

Štěpkovač BIO 180