Sháníte opravdu výkonné vodní čerpadlo? Pořiďte si vodní motorové čerpadlo Honda, které je vhodné pro přečerpávání velkého množství vody hlavně pro použití hasičů, stavařů, rybářství a rybářských svazů, obecních úřadů atd.

Vodní čerpadlo Honda pohání profesionální motor řady GX s lehkým startem. Spolehlivý profesionální čtyřtaktní motor je s dostatečnou rezervou bez problémů schopen pohánět i vodní čerpadlo o max. průtoku až 1800 litrů za minutu.

Čerpadlo Honda je zavěšeno v pevném ocelovém rámu. svařeném z ocelových trubek o průměru 25 mm. Ten zajišťuje mimořádnou ochranu soustavy proti případnému poškození a zároveň slouží jako transportní madlo pro snadnou manipulaci.

Součástí základní výbavy čerpadla Honda je také sací koš, příslušné šroubení a hadicové nástavce s hadicovými svorkami pro hadici o průměru 100 mm. Výhodou je, že na čerpadlo lze připojit šroubovací hasičskou půlspojku "A", na kterou snadno napojíte hasičskou hadici.

Pro ovládání čerpadla stačí natankovat, čerpadlo postavit na vodorovnou plochu, čerpací skříň zalít čistou vodou, motor nastartovat zatažením za rukojeť ručního startéru a následně počkat, až si čerpadlo nasaje vodu sací hadicí. Poté lze množství přečerpávané vody regulovat otáčkami motoru.

Vodní čerpadlo QP-402