V naší nabídce najdete vyžínač křovin F-550 Hurricane, který je vhodný pro ty, kteří chtějí posekat trávu bez jejího dalšího využití. Vyžínač zvládne posekat bez problémů hustou čerstvou trávu, stařinu i nálety do průměru jednoho centimetru.

Vyžínač křovin F-550 Hurricane je navržen tak, aby zvládl práci na rovině i ve svahu, má pevnou nápravu, dvě rychlosti pojezdu, tuhý a odolný rám s HDG zinkovaným sekacím prostorem. Žárově zinkovaný plech je nejen odolný proti korozi, navíc významně zvyšuje odolnost proti nárazu a mechanickému namáhání.

Vyžínač křovin F-550 Hurricane má pracovní nástroj, kterým je odolný značkový mulčovací nůž Gator. Na vyžínači má VARI patentovaný tvar sekacího prostoru, vodicí ostruhu a uložení žacího nože. Díky těmto technickým řešením nechává stroj o 50 % menší travní zbytek oproti konkurenci.

Těšit se můžete na skutečně komfortní obsluhu. Můžete si totiž nastavit výšku řídítek v šesti polohách. Pohodlné je také ergonomické ovládací páky s nízkým tlakem do dlaně a gripy se vzduchovými komorami, které eliminují mikrovibrace. Sečení s vyžínačem je tedy velice přesné s minimální námahou.

Vyžínač křovin F-550 Hurricane