Sháníte opravdu výkonný křovinořez, který bude obratný v terénu? Právě takový je zádový křovinořez Honda UMR 435 L, který je poháněný mimořádně silným 4-taktním motorem. Určitě oceníte také jeho snadný a rychlý start, stabilní a konstantní výkon a antivibrační nosný rám.

Zádový křovinořez UMR 435 L je vhodný pro likvidaci přerostlých travin, náletů a křovin. Jeho obratnost a praktičnost vám umožní pracovat i v náročném terénu jako je prudký svah, vinice, sad, park, úzké či nepřístupné prostory na zahradách apod.

Díky rovnoměrnému rozložení hmotnosti motoru je tento zádový křovinořez komfortní pro uživatele. Speciální pružinové tlumiče byly navrženy s důrazem na dokonalé pohlcení veškerých vibrací produkovaných chodem motoru. Každý uživatel při práci sám ocení mimořádný komfort a pohodlí při práci. Přenos síly od motoru na pracovní nástroj je zajištěn ohebnou hřídelí, takže je zcela zajištěna maximální míra manévrovatelnosti a obratnosti. 

Patentově chráněný miničtyřtaktní motor HONDA o obsahu 35 ccm o výkonu 1,6 PS je s dostatečnou rezervou bez problémů schopen pokrýt požadavky náročných uživatelů. Tento výkonný, úsporný, tichý motor dokáže udržet konstantní výkon ocení hlavně uživatelé z komerčního prostředí komunálních služeb jako doplňkový stroj k příležitostnému použití při likvidaci hustých porostů v nepřístupném či stísněném terénu. 

Do základní výbavy křovinořezu patří bohatě polstrovaný zádový postroj, žací nástroj s hlavou typu Tap & Go, sada ochranných krytů, sada nářadí pro montáž a základní údržbu, pracovní ochranné brýle a praktický textilní vak na toto příslušenství.

Čtyřtaktní zádový křovinořez Honda UMR 435 L